donderdag, 28. juli 2011 - 10:19 Update: 08-07-2014 0:57

Inter zinspeelt weer op vertrek Sneijder

(Elf Voetbal) Internazionale en Manchester United lijken overduidelijk bezig de transfer van Wesley Sneijder in de week te leggen. Beide club deden in bedekte termen weer uitlatingen over een mogelijke overgang van de Oranje-international van Giuseppe Meazza naar Old Trafford.

Algemeen directeur Ernesto Paolillo van Inter verklaarde tegenover Sky Sports Sneijder niet ten koste van alles aan zijn tot 2015 lopende contract te houden. "Is Sneijder absoluut niet te koop? Ik denk dat er niets is wat niet kan worden verkocht", aldus Paolillo. "Je zegt nooit 'nee' als er zich een grote mogelijkheid aandient."

Paolillo's collega bij Manchester United liet tegelijkertijd bij de BBC optekenen dat zijn club in augustus mogelijk nog een grote vis aan de haak slaat. "We hebben iemand nodig die ons echt versterkt. Om in ons elftal te komen, moet je van wereldklasse zijn."

Op korte termijn voert Gill overleg met Ferguson over de transferpolitiek. "Voorlopig staat er nog niets uit, maar dat kan snel veranderen in augustus. De geschiedenis leert dat er in die maand nog altijd veel gebeurt op de transfermarkt."
Categorie:
Tag(s):