donderdag, 20. oktober 2011 - 19:26

Inwoner Annen wil niet luisteren

Annen

In een woning aan de Kerkakkers in Annen nam de politie woensdagavond een geluidsinstallatie in beslag. Ook een bij toeval aangetroffen hoeveelheid gedroogde henneptoppen werd in beslag genomen.

's Middags zorgde de 48-jarige bewoner al voor geluidsoverlast. Dit werd door agenten vastgesteld nadat er klachten waren binnengekomen. De bewoner is al vaker bekeurd voor het veroorzaken van geluidsoverlast. Ook is al vaker een geluidsinstallatie bij hem in beslag genomen. De man is bij een vorige overtreding meegedeeld dat de politie bij herhaling op zal treden en zijn installatie in beslag zal worden genomen.

Woensdag was het dus weer zover. Toen de agenten bij de woning van de man kwam was hij zelf niet thuis. Op grond van een machtiging tot binnentreden werd een deur opengebroken. In de woning nam de politie een jukebox en een paar grote geluidsboxen in beslag. Bij het weghalen van de apparatuur troffen agenten ook een hoeveelheid gedroogde henneptoppen aan. De apparatuur en de hennep zijn in beslag. De bewoner kwam later thuis. Met hem is een afspraak gemaakt voor het afleggen van een verklaring.
Provincie:
Tag(s):