maandag, 12. december 2011 - 11:35 Update: 08-07-2014 0:27

Jan Smit ontvangt RADIONL MPF Award!

Zaterdagavond heeft Jan Smit tijdens het Mega Piraten Festijn in het Gelredome in Arnhem uit handen van presentator Willy Oosterhuis de RADIONL MPF Award ontvangen.

Ruim 30.000 bezoekers waren getuige van het feit dat de Volendamse zanger werd beloond voor zijn positieve bijdrage aan de Nederlandstalige muziek.

Jan Smit begon zijn zangcarrière toen hij als 10-jarig jongetje werd gevraagd om een duet op te nemen met BZN. Kort daarop volgde zijn eerste single ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’. De 25-jarige entertainer viert dit jaar zijn 15-jarige jubileum. In de afgelopen jaren heeft hij: ontelbare singles en cd’s uitbracht, veertien nummer één hits gescoord en duizenden optredens gegeven, reden genoeg om de zanger te belonen voor zijn bijdrage aan de Nederlandstalige muziek.

‘Ik ben ontzettend blij met de Award en draag hem op aan mijn fans, want zonder hen had ik niet kunnen bereiken waar ik nu sta’, aldus de zanger.

De RADIONL MPF Award is een initiatief van radiozender RADIONL en de organisatie van het succesvolle Mega Piraten Festijn. De Award wordt uitgereikt aan een artiest die een positieve bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandstalige muziek. Jan Smit heeft de laatste RADIONL MPF Award van het jaar in ontvangst mogen nemen. Voorgaande Mega Piraten Festijnen werden Marianne Weber, Lucas en Gea, Jannes, Jacques Herb en Peter Beense beloond voor hun bijdrage aan de Nederlandstalige muziek.

RADIONL is een commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma's als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de RADIONL & TV Oranje Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echte RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Lucas & Gea, Frans Duijts, Sieneke, Peter Beense, Wolter Kroes, Jacques Herb, Django Wagner en Jan Smit met de hits van toen en nu.
Categorie:
Tag(s):