maandag, 21. februari 2011 - 22:14

Job Cohen gaat tijdens campagne voeren in Drenthe kaarten

Emmen

PvdA leider Job Cohen heeft maandagmiddag tijdens zijn bezoek aan Emmen in wijkcentrum De Meerstede in de wijk Emmermeer met een aantal mensen een kaartje gelegd.

Job Cohen kwam naar Emmen in het kader van de campagne voor de Statenverkiezingen op 2 maart. Aanvankelijk stond Emmen afgelopen woensdag op het programma maar dit bezoek ging in verband met het televisiedebat niet door.

PvdA fractievoorzitter in Drenthe Eddy Veenstra verwelkomde Job Cohen in het winkelcentrum van Emmermeer waarna er met een grote groep vrijwilligers rozen en flyers werden uitgedeeld.

In De Meerstede liet Job Cohen, zich vervolgens in het bijzijn van de Emmer PvdA wethouders Mariet Thalens-Kolker en Bouke Arends voorlichten over “Emmen Revisited”. Emmen Revisited staat voor een bijzondere aanpak om bewoners, gemeente en corporaties te betrekken bij de gang van zaken in wijken. Bij “Emmen Revisited” werken gemeente, woningcorporaties, drie wijkverenigingen en het welzijnswerk samen, op basis van gelijkwaardigheid.
Provincie:
Tag(s):