zondag, 13. maart 2011 - 12:29

Jongen (13) op bromfiets knalt tegen boom en verongelukt

Bad Nieuweschans

Een 13-jarige jongen uit Nieuweschans is in de nacht van zaterdag op zondag bij een verkeersongeval om het leven gekomen. ‘Door de harde klap overleed hij direct aan zijn verwondingen’, meldt de politie zondag.

Een 14-jarige jongen uit Winschoten raakte daarbij zwaargewond. Beide jongens reden omstreeks 02:00 uur op een bromfiets op een fietspad op de Aagdijk naast de A7 in Bad Nieuweschans.

Vermoedelijk verloren zij hierbij de controle over hun brommer. De brommer kwam met een harde klap tegen een boom tot stilstand. De 13-jarige jongen overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De 14-jarige jongen raakte bij het verkeersongeval zwaargewond. Hij kon kort na het ongeval met een mobiele telefoon de hulpdiensten bellen. Het 14-jarige slachtoffer werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert buiten levensgevaar.

De politie heeft het 14-jarige slachtoffer nog niet kunnen horen over de toedracht van het ongeval. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ernstige ongeval.
Provincie:
Tag(s):