maandag, 14. november 2011 - 10:13

Jongen gewond na steekincident in tunnel

Roermond

De politie stelt een nader onderzoek in naar een steekincident op zondagmorgen bij het Kazerneplein in Roermond. Daarbij raakte een 18-jarige inwoner van die stad gewond.

Een 18-jarige man uit Roermond liep zondagmorgen rond 01.30 uur door de tunnel toen hij door vijf onbekende mannen werd benaderd. Een van hen pakte hem vast en vroeg om geld. Toen het slachtoffer geen geld wilde geven werd hij met een mes gestoken. De jongeman raakte niet levensbedreigend gewond, maar werd wel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht waar hij werd opgenomen.
De politie heeft aan de hand van signalementen op de Bethlehemstraat een jongen van 15 jaar uit Roermond en een jongen van 16 jaar uit Tegelen aangehouden.

Het slachtoffer was vijf minuten eerder mishandeld door een andere onbekende man op het fietspad langs de N280 in de buurt van de tunnel. De aanleiding was een woordenwisseling tussen de twee. Het slachtoffer werd in zijn gezicht geslagen en geschopt. Doordat een andere onbekende man tussenbeide kwam, stopte de mishandeling en liep het tweetal samen weg in de richting van het centrum.
Provincie:
Tag(s):