woensdag, 16. november 2011 - 10:35

Jongen slaat meisje (13) bewusteloos

Utrecht

De politie van Utrecht is op zoek naar een jongen die een 13-jarig meisje bewusteloos heeft geslagen. Dat gebeurde op 5 september jl.

Op die dag staat de moeder van de 13-jarige op de stoep van de Hoogvliet-supermarkt in Utrecht (wijk Lunetten) op haar dochter te wachten, die nog even een boodschap doet, zo meldt rtv Utrecht. Plotseling wordt ze door een jongen zonder enige reden uitgescholden voor kankerhoer. Deze jongen maakt deel uit van een groepje van drie jongens dat iets verderop op de stoep staat.

Als de dochter van haar moeder hoort wat er gebeurd is, en op de jongen afstapt om hem daarop aan te spreken, wordt ze door de jongen mishandeld. Door een harde klap op haar neus raakt ze zelfs even buiten bewustzijn.

Ze heeft veel pijn in haar gezicht en keel. Die jongen is vastgelegd door een beveiligingscamera als hij met zijn vrienden de supermarkt uitkomt, nog voordat hij de moeder van het meisje uitscheldt.

De agressieve jongen is 15 à 16 jaar oud. Hij heeft zwart opgeschoren haar met krulletjes bovenop en een normaal iets tenger postuur. Op de bewuste dag droeg hij een grijze trui en een spijkerbroek. Eén van zijn vrienden was een jongen met rood haar en een gezet postuur.

Tips

Kent u de agressieve jongen die de moeder uitschold en haar dochter mishandelde? Twijfel niet en bel de tiplijn 0800 - 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Meer informatie op de website van de regiopolitie Utrecht
Provincie:
Tag(s):