maandag, 16. mei 2011 - 19:22

Jongerenkeet Siegerswoude geeft overlast, 3 aanhoudingen

Een 17- en 18-jarige inwoner van Siegerswoude en een 20-jarige inwoner van De Wilp zijn in de nacht van zondag op maandag aangehouden na veel geluidsoverlast bij hun jongerenkeet. Tevens werd de geluidsinstalatie die in de keet stond in beslag genomen.

Agenten kregen omstreeks 02.45 uur de melding van geluidsoverlast vanuit een keet. Ter plaatse hoorden zij zeer luide muziek waarna ze aan de aanwezigen verzochten de muziek zachter te zetten. Hieraan werd voldaan waarna de agenten vertrokken met de mededeling dat bij een tweede keer de muziekinstallatie in beslag zou worden genomen.

Omstreeks 03.50 uur ontvingen de agenten wederom een melding van geluidsoverlast en hoorden zij weer luide muziek vanuit de keet. Hierop namen zij de muziekinstallatie in beslag. Buiten de keet gedroegen de drie mannen zich zeer vervelend door hard te schreeuwen. Er werd door de agenten meerdere malen gevorderd dat zij moesten vertrekken waaraan het drietal niet voldeed. Hierop werden de mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachten werd proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):