dinsdag, 15. maart 2011 - 22:18 Update: 08-07-2014 0:27

Justin Bieber in Amsterdam oog in oog met wassen evenbeeld

Amsterdam

Tienersensatie, prijswinnende zanger en social media koning Justin Bieber heeft dinsdag een aantal fans extreem gelukkig gemaakt tijdens de onthulling van zijn wassenbeeld bij Madame Tussauds.

Bieber heeft zich uit zijn drukke tourprogramma los weten te maken om zelf zijn levensechte dubbelganger voor een kleine groep zeer uitgelaten fans te onthullen.

“Ik kan niet geloven dat ik in dezelfde ruimte ben als Justin en zijn geweldige beeld” zei de veertien jarige Grace Magraff uit Engeland. “Ik wil hier voor altijd bij zijn beeld blijven. Hij is echt zo goed gemaakt, briljant gewoon!”

De meervoudig MTV Award winnaar was zelf ook erg onder de indruk van de gelijkenis van het beeld. “Het is zo ongelofelijk om dit te zien. Ik ben nu iets langer, wat logisch is omdat de poseersessie al weer een paar maanden geleden heeft plaatsgevonden. Het beeld ziet er geweldig uit, enorm bedankt!”.

De zeventienjarige idool was nauw betrokken bij de creatie van zijn beeld. Vorig jaar heeft hij hiervoor geposeerd in New York voor een team van beeldhouwers. De Tussauds haarstylisten hebben nauw samengewerkt met Justin’s persoonlijke haarstylisten om verzekerd te zijn dat zijn handelsmerk exact op het beeld gekopieerd is. Het beeld draagt een gemakkelijke, coole outfit; een zwart met rood shirt en een zwarte spijkerbroek.

“De belangstelling voor Justin’s beeld is werkelijk fenomenaal” volgens Liz Edwards, PR manager van Madame Tussauds. “We zijn overstroomd met verzoeken van jonge fans om zijn beeld te maken en sinds we zijn beeld aangekondigd hebben zijn we bestormd door ‘Beliebers’ met vragen over de datum van onthulling en locatie en of ze hierbij aanwezig kunnen zijn. We zijn blij dat we een aantal fans in de gelegenheid hebben kunnen stellen hierbij aanwezig te zijn”.

De beelden van Justin zijn vanaf nu te zien in Madame Tussauds Londen, New York en Amsterdam. In Amsterdam staat hij in de ‘Music Zone’.
Categorie:
Tag(s):