dinsdag, 21. juni 2011 - 22:25

Juwelier in Krommenie overvallen

Krommenie

De politie is op zoek naar drie mannelijke daders die dinsdagochtend omstreeks tien uur een juwelier aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie hebben overvallen.

Op het moment van de overval was alleen de eigenaresse in de winkel.
De daders hebben gebruik gemaakt van pepperspray en hebben de vrouw geslagen en geschopt maar er is geen sprake van letsel.

Na de overval gingen de verdachten er samen vandoor op één scooter in de richting van de Gerrit Schaarstraat. In de buurt van het Rosariumpark verwisselden de daders de scooter voor een terreinwagen. Het is nog onduidelijk hoeveel buit er is gemaakt. Direct na de melding is de politie een grote zoekactie gestart waarbij ook een heli en een speurhond zijn ingezet.

De politie heeft inmiddels één getuige gehoord die verklaarde de verdachten voor de overval te hebben zien rondhangen in een portiek. Het zou gaan om drie licht getinte mannen. Een van de mannen is 1.65 lang, kort zwart kroeshaar, lange bakkebaarden en droeg een zwart/wit/blauw geruit vest/jas. De beide anderen verdachten hebben allebei een gezet postuur waarbij de één een zwarte lederen jas droeg en de ander een bruine jas.

Mocht u iets verdachts en/of opvallends gezien hebben op/rond het tijdstip van de overval neem dan svp contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook bellen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):