donderdag, 10. november 2011 - 18:19 Update: 08-07-2014 0:55

Kampioenschap Ajax: 'Vijf keer winnen en we staan er weer bij'

(Elfvoetbal) Frank de Boer heeft de hoop op een nieuwe landstitel van Ajax nog niet opgegeven. De oefenmeester verwacht de komende vijf duels te winnen, waarna Ajax weer mee zal gaan doen in de strijd om het kampioenschap.

"Nee, de titelkansen zijn nog steeds niet vergooid", aldus De Boer tegenover Ajax TV. "Alleen je moet naar jezelf kijken op dit moment en je moet gewoon van wedstrijd tot wedstrijd leven. En dan komt er een periode aan van vijf wedstrijden, waarin je eigenlijk gewoon vijftien punten moet halen. Daar moet alles voor wijken en dat moeten we ook beseffen. Bij vijftien punten denk ik dat je weer hoop mag hebben."

De Boer heeft de nederlaag tegen FC Utrecht (6-4) nog niet helemaal verteerd. "Nee, dat verteren zal ook nooit gebeuren denk ik. Soms heb ik weleens het gevoel dat er niet meer inzat, maar er zat wel gewoon veel meer in. Ik denk dat wij ook wel de bovenliggende partij waren en we hadden veel balbezit. We hadden ook wel gewoon veel goede momenten, alleen we hebben heel slecht verdedigd. Dit waren gewoon persoonlijke fouten."
Categorie:
Tag(s):