zondag, 10. april 2011 - 11:12 Update: 08-07-2014 0:27

Kapsel Matthijs van Nieuwkerk aan zijden draadje na winst ADO

Den Haag

(Elfvoetbal) Matthijs van Nieuwkerk kan wel afscheid nemen van zijn studentikoze coupe. De tv-presentator zei zijn haar af te scheren als ADO Den Haag op de vijfde plaats eindigt en dat lijkt na de 1-0 zege op Vitesse niet meer mis te kunnen gaan.

De ploeg van John van den Brom heeft nog geen onoverbrugbare voorsprong op de concurrentie, maar wint nu ook de wedstrijden waarin het niet erg overtuigend voor de dag komt. Vitesse was in het Kyocera Stadion lange tijd de betere ploeg.

De eerste kansen waren ook voor de ploeg uit Arnhem. Nemanja Matic kreeg een goede kans niet voorbij doelman Gino Coutinho en de weer fitte Wilfried Bony zorgde ook voor het nodige gevaar namens Vitesse.

ADO maakte haar eerste halve kans na een half uur wel af. Het werd een aparte goal, waarbij de luchtmacht van ADO een bepalende rol speelde. Een ingooi van Pascal Bosschaart werd doorgekopt door Dmitri Bulykin en vervolgens kopte ook Frnatisek Kubik door. Danny Buijs kon niet achterblijven en duwde de bal met het hoofd binnen.
Categorie:
Tag(s):