vrijdag, 19. augustus 2011 - 0:38

Kim-Lian van der Meij in sinterklaasvoorstelling

Apeldoorn

Tim Koldenhof Producties heeft musicalster Kim-Lian van der Meij gestrikt voor de sinterklaasvoorstelling Cato & de Klungelpiet.

Maandag 14 november zal de speciale show te zien zijn in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Kim-Lian zal de rol spelen van televisieverslaggeefster en het publiek op de hoogte houden van het sinterklaasverhaal waarin de Klungelpiet niet bij de intocht is aangekomen. Het negenjarige meisje Cato gaat op zoek naar de Klungelpiet en belandt in Spanje in het Kasteel van Sinterklaas. Daar zet ze alles op alles om de Klungelpiet te vinden zodat hij op tijd in Nederland is om alle kinderen cadeautjes te geven.

Cato & de Klungelpiet is een productie van Tim Koldenhof Producties en beleeft dit jaar zijn derde seizoen, afgelopen twee jaar trok de voorstelling vele uitverkochte zalen. Acteur en regisseur Joji Na (onder andere bekend van de jeugdserie Spangas) tekent voor het script en de rol van Klungelpiet. Voor de hoofdrol van het meisje Cato worden op dit moment audities gehouden. Meisjes tussen de 8 en 11 jaar kunnen zich opgeven.

Meer informatie over de auditie en de show is te vinden op www.timkoldenhof.nl
Provincie:
Tag(s):