dinsdag, 26. april 2011 - 22:46 Update: 08-07-2014 0:59

KNVB beslist morgen over 'lot' van Ajax

Amsterdam

(Elfvoetbal) Ajax moet nog één dag afwachten om te weten wat de consequenties zijn van de videobeelden die werden vertoond in de Arena.

Woensdag buigt de aanklager van het betaald voetbal zich over de zaak. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Excelsior werden er beelden vertoond op het videoscherm van de wedstrijd Feyenoord-PSV.

"Er staat alleen in de reglementen dat discutabele momenten van wedstrijden in het eigen stadion niet vertoond mogen worden", aldus een woordvoerster van de KNVB. "Dat kan de sfeer in een stadion beïnvloeden. Voor beelden uit andere stadions zijn er echter geen reglementen, maar wellicht zijn er wel internationaal wel regels voor", zegt de woordvoerster.

Ajax-fans zagen in de Arena hoe Feyenoord tot tweemaal toe op voorsprong kwam tegen PSV. De beelden van de doelpunten werd met luid gejuich ontvangen door de Ajax-fans en werkten inspirerend op de Ajax-spelers. Door de nederlaag van de Eindhovenaren en de winst van de Amsterdammers tegen Excelsior, kan Ajax weer hopen op de titel.
Categorie:
Tag(s):