vrijdag, 4. november 2011 - 17:14 Update: 08-07-2014 0:56

Koeman: 'Ik maak me absoluut geen zorgen om Vlaar'

(Elfvoetbal) Feyenoord-trainer Ronald Koeman wil niet meer teveel woorden vuil maken aan de grote nederlaag tegen FC Groningen van vorige week. De oefenmeester vindt dat de grote verliespartij niet te groot moet worden gemaakt.

"De ranglijst laat namelijk zien dat het bij ons beter gaat dan die wedstrijd doet vermoeden", aldus Koeman op het digitale thuis. "Groningen wordt nooit meer zo effectief, maar wij hebben ze die kans gegeven. Daar hebben we over gesproken deze week."

Aanvoerder Ron Vlaar, die niet in zijn beste vorm verkeerd, werd opgeroepen voor het Nederlands elftal. "Ron haalt even niet zijn gebruikelijke niveau, maar geeft wel alles. Ik maak me absoluut geen zorgen om Ron. Het is positief dat hij nog steeds in beeld is bij Oranje", aldus de coach van de Rotterdammers.

Er zullen waarschijnlijk een aantal jeugdspelers meegaan op trainingskamp naar Spanje. "Het zijn de jongens die nu al af en toe meetrainen die dan eventueel de kans krijgen. Ik heb in het verleden vaker jeugdspelers meegenomen op trainingskamp, zoals Wesley Sneijder bij Ajax. Die is nadien nooit meer weggegaan bij de eerste selectie", besluit de keuzeheer.
Categorie:
Tag(s):