vrijdag, 18. november 2011 - 18:17 Update: 08-07-2014 0:55

Koeman: 'Ik verwacht meer van sommige spelers, dat weten ze ook'

(ElfVoetbval)Feyenoord steekt niet in goede vorm. De Rotterdammers verloren na het gelijke spel tegen Ajax alle wedstrijden en zondag gaan ze op bezoek bij Vitesse.

Trainer Ronald Koeman kon zijn ploeg door de interlandverplichtingen echter niet volledig voorbereiden op het duel met de Arnhemmers.

"Terwijl deze groep juist behoefte heeft aan regelmaat, zodat we samen naar de wedstrijd toe kunnen werken", aldus Koeman op de clubwebsite van Feyenoord. "Dat is jammer, maar aan de andere kant is het voor sommige spelers na een mindere periode bij Feyenoord misschien prettig om even in een andere omgeving terecht te komen."

De oefenmeester is niet helemaal tevreden over sommige spelers. "Van sommige spelers verwacht ik meer dan ze tot nu toe laten zien. Dat weten ze ook."

Feyenoord speelde vorige week donderdag een besloten oefenwedstrijd tegen Telstar (7-0 winst). Koeman testte wat spelers in duel met de Jupier League-club. "Op een paar posities hebben we namelijk weinig concurrentie in het elftal. Terwijl we op andere plekken juist keuzes kunnen maken. Daar komt bij dat je ziet dat sommige spelers meegaan in het niveau van het elftal. Andere jongens, zoals bijvoorbeeld Karim El Ahmadi, zijn minder afhankelijk van het team en kunnen mede door hun ervaring ook in een mindere wedstrijd hun niveau halen."
Categorie:
Tag(s):