dinsdag, 15. maart 2011 - 20:59

Koppel uit Linne aangehouden na mishandeling

Roermond

In Roermond zijn dinsdagochtend omstreeks 5:00 uur een 35-jarige man en 28-jarige vrouw uit Linne aangehouden. De man werd aangehouden op verdenking van mishandeling en de vrouw voor het in bezit zijn van een mes.

De politie kreeg eerder die nacht omstreeks 01:00 uur een melding binnen van een ruzie bij een woning op de Koningin Regentesselaan in Roermond. Er was een ruzie ontstaan in een woning tussen de 35-jarige man uit Linne en de vriend van de bewoonster van de woning. Toen de politie ter plaatse ging was de 35-jarige verdachte inmiddels verdwenen.

Later die nacht kreeg de politie wederom een melding binnen van een vechtpartij op de Koningin Regentesselaan. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de bewoonster op straat geslagen te zijn met een voorwerp door de 35-jarige man uit Linne. De 35-jarige man was verhaal komen halen samen met de 28-jarige vrouw uit Linne. De agenten hebben de man en vrouw een aantal straten verderop aan kunnen houden. De vrouw bleek in het bezit van een steekvoorwerp.
Provincie:
Tag(s):