dinsdag, 19. juli 2011 - 21:16

Lichaam vrouw aangetroffen in Waal

Nijmegen

Dinsdagochtend 19 juli rond 10 uur is door een wandelaar het stoffelijk overschot aangetroffen van een vrouw.

Het lichaam van de vrouw lag in een verbindingsstroom tussen de Waal en een viswater. De politie doet onderzoek naar de identiteit en de doodsoorzaak van de vrouw.

De plaats waar de vrouw is aangetroffen ligt aan de Oosterhoutsedijk in Nijmegen-Noord. Wandelaars die de Vierdaagse lopen zijn vandaag over de Oosterhoutsedijk Nijmegen binnengekomen. Vanaf de wandelroute was echter geen enkel zicht op de plaats waar het stoffelijk overschot is aangetroffen. De afstand van de dijk tot die plaats was enkele honderden meters en bovendien bevinden zich bosschages tussen wandelroute en vindplaats. De wandelaar die het lichaam heeft gevonden was overigens geen Vierdaagsewandelaar maar een toevallige passant die een wandeling door de uiterwaarden maakte.

Het lichaam van de vrouw is overgebracht naar het centrum van Forensische Opsporing (FO) waar collega's van het KLPD samen met rechercheurs van FO onderzoek doen naar de identiteit en de doodsoorzaak van de vrouw.

De politie onderzoekt ook of de aangetroffen vrouw de persoon is die afgelopen vrijdag van de Rijnbrug bij Emmerich (D) gesprongen is.
Provincie:
Tag(s):