dinsdag, 27. december 2011 - 13:44

Lift vast op 2e Kerstdag, drie Tilburgers 17 uur vast

Tilburg

Drie Tilburgers, twee broers van 43 en 53 jaar en hun zus van 51 jaar hebben van 2e Kerstdag tot en met dinsdagochtend maar liefst 17 uur vastgezeten in een lift van een kantoorcomplex. Dit heeft de politie dinsdag bekendgemaakt.

Dinsdagochtend werden zij bevrijd door medewerkers van de zaak op de begane grond. Familieleden hadden maandagavond rond 19.00 uur bij de politie alarm geslagen en hen als vermist opgegeven. Vanwege deze melding heeft de politie gisteravond nog uitgekeken naar de auto waarin zij reden en op diverse adressen een onderzoek ingesteld

Dinsdagochtend hebben rechercheurs het verhaal van het onfortuinlijke drietal opgetekend. Maandagmiddag, dinsdag 26 december 2011, rond 13.00 uur wilde een 53-jarige Tilburger zijn nieuwe werkplek laten zien aan zijn broer en zus. Daarna besloten zij ook nog even te gaan kijken bij zijn oude ruimte.

Geen mobiele telefoon
Ze besloten de lift te nemen. Deze sloeg echter vast Zij hadden geen mobiele telefoon bij zich en de telefoon in de lift was buiten gebruik. Zij wisten dat zij de volgende dag wel ontdekt zouden worden, daarom maakten zij zich de meeste zorgen om hun wellicht ongeruste familieleden.

Dinsdagochtend wisten zij inderdaad alarm te slaan bij medewerkers van het pand op de begane grond. Hierna werden zij bevrijd, waarna zij met hun familie werden herenigd.
Provincie:
Tag(s):