donderdag, 9. juni 2011 - 9:51

Limburgse vaders gratis op bezoek bij Brand brouwerij

Wijlre

Brand Bier heeft een leuke Vaderdagverrassing voor de Limburgse vaders. Op zaterdag 18 juni zijn zij welkom voor een gratis rondje op de brouwerij in Wijlre.

Met een groot spandoek op de muur van de brouwerij nodigt Brand bier de Limburgse vaders uit voor een rondje, een rondleiding, op de brouwerij. Om de zondagse Vaderdagrituelen niet te verstoren, kunnen de vaders al op zaterdag 18 juni van hun rondleiding genieten. Er worden die dag twee rondleidingen in de brouwerij georganiseerd. De eerste start om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur. ’s Middags is er een tweede rondleiding van 14.00 tot 16.00 uur.

Brand ontvangt de vaders met een kop koffie en een stuk vlaai. Tijdens de rondleiding door de brouwerij ervaren de vaders hoe het bier waar Limburg trots op is, gebrouwen wordt. Ze maken kennis met de ingrediënten en leren wat er bij het brouwen van een mooi glas bier komt kijken. In ’t Kelderke, het proeflokaal van de brouwerij, kunnen de vaders proeven hoe echt bier hoort te smaken. Bij vertrek ontvangen zij een speciale vaderdagattentie.
Provincie:
Tag(s):