dinsdag, 22. november 2011 - 13:30 Update: 08-07-2014 0:55

'Louis van Gaal moet de nieuwe algemeen directeur worden'

Amsterdam

(Elf Voetbal) Louis van Gaal moet de nieuwe algemeen directeur worden, maar zolang dat niet zeker is neemt Martin Sturkenboom de functie als interim-directeur op zich. Maandag begon hij aan zijn tijdelijke taken. De geboren Utrechter hoopt een steentje bij te dragen aan het oplossen bij het oplossen van de bestuurscrisis.

"Hopelijk kunnen alle Ajacieden snel vooruit kijken. Van te veel terugkijken krijg je nekpijn", aldus Sturkenboom op de clubwebsite van Ajax. "Een drijfveer voor mij om ja te zeggen tegen Ajax is dat ik deze situatie schadelijk vindt voor de club. De situatie is Ajax onwaardig. Het is bovendien schadelijk voor het Nederlands voetbal. Ajax is historisch gezien altijd een vaandeldrager geweest binnen het Nederlandse voetbal."

Sturkenboom is vanavond niet aanwezig tijdens het duel tussen Olympique Lyon en Ajax. "Ik hoop van harte dat Frank en zijn mannen minstens een punt gaan halen in Lyon. Op dit moment kan ik alleen mijn verwachting uitspreken, en hier met mijn werk bezig zijn. Danny (Blind, technisch directeur, red.) moet daar, in Frankrijk, natuurlijk wel bij zijn."
Categorie:
Tag(s):