zaterdag, 16. april 2011 - 12:48

Maaltijdbezorger overvallen in Groningen

Groningen

Een 17-jarige maaltijdbezorger is vrijdagavond beroofd in de Helper Westsingel in Groningen. De jongeman wilde met zijn brommer een bestelling bezorgen op een adres in deze straat. De bewoners wisten echter van niets.

Plotseling werd hij door een man met een bivakmuts gedwongen om zijn geld af te geven. Hierbij richtte de overvaller een vuurwapen op de bezorger. De 17-jarige gaf hierbij een geldbedrag af. De overvaller ging er daarna op de brommer van de pizzabezorger vandoor. De bromfiets werd even later in de omgeving teruggevonden. Een zoektocht van de politie naar de dader leverde geen resultaat op. Van het slachtoffer werd direct een aangifte opgenomen.

De politie beschikt over het volgende signalement: man met getinte huidskleur, slank postuur; tussen 1.85 en 1.90 meter lang; zwarte kleding en zwarte sportschoenen. Het Roofcoördinatieteam stelt een nader onderzoek in naar het incident. Mogelijk zijn er getuigen die iets bijzonders hebben gezien, dat verband houdt met dit incident. Mensen die iets over het incident of over de identiteit van de verdachten kunnen zeggen, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):