donderdag, 1. september 2011 - 9:30

Maastrichtse 'Don Juan' blijkt notoire oplichter

Maastricht

De politie heeft een 46-jarige man uit Maastricht opgepakt die ervan wordt verdacht de afgelopen drie jaar diverse vrouwen te hebben opgelicht en bestolen. Hij ging liefdesrelaties aan en heeft daarbij de dames in totaal voor tonnen afhandig gemaakt.

In totaal hebben tot op heden zes vrouwen zich gemeld die in genoemde periode met de Maastrichtenaar een affaire hadden, soms gelijktijdig. In al die gevallen ging de verdachte snel bij de vrouwen inwonen. In één geval trouwde hij in gemeenschap van goederen. Gaandeweg de relatie kwamen de vrouwen er achter dat ze opgelicht en bestolen werden. Zodra dat aan het licht kwam verdween de verdachte uit het leven van de dames, hen berooid en emotioneel gedupeerd achterlatend. Ook zijn eigen moeder was niet veilig voor zijn oplichtingpraktijken. 


De Maastrichtenaar wordt ook verdacht van doodslag cq. zware mishandeling. Tijdens een ruzie met één van de vrouwen zou hij gepoogd hebben haar uit een rijdende auto te duwen, waardoor de vrouw half uit de auto hangend zeventien meter over het asfalt is gesleurd.
Provincie:
Tag(s):