woensdag, 16. februari 2011 - 13:38 Update: 08-07-2014 1:00

Mail Van Basten aan Van der Zee brengt Ajax-directeur verder in het nauw

Zeist

(Elfvoetbal) Een van de vijf argumenten die Rik van den Boog vandaag wil gebruiken in de arbitragezaak tegen de ontslagen hoofdscout Hans van der Zee is door Marco van Basten persoonlijk van tafel geveegd.

Ajax' algemeen directeur wil problemen tussen Van der Zee en voormalig Ajax-trainer Van Basten aanvoeren als een van de vijf redenen waarom hij de scout op staande voet ontsloeg. Een mail van San Marco aan Van der Zee haalt die stelling totaal onderuit.

De Telegraaf bemachtigde de bewuste e-mail van Van Basten aan Van der Zee. Daarin schrijft de ex-topspits: "Beste Hans, Los van het feit dat we altijd gezellig en fijn hebben gewerkt, heb ik ook altijd goed en zinvol met je gewerkt", aldus Van Basten.

"Ik ontving dan ook altijd de juiste informatie van jou over tegenstanders en eventueel aan te kopen spelers of jeugdtalenten. Ik heb je verder altijd zeer gewaardeerd als scout en was dan ook altijd zeer tevreden over onze samenwerking. Veel succes met alles en sterkte met het proces. Gr. Marco van Basten."

De raadsman van Van der Zee, mr. Harro Knijff, gaat de e-mail vandaag in Zeist gebruiken ter verdediging van zijn cliënt.
Categorie:
Tag(s):