zondag, 23. januari 2011 - 9:56

Man (38) gewond bij schietincident in Roosendaal

Roosendaal

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een schietincident in een horecagelegenheid aan de Bredaseweg in Roosendaal. Een 38-jarige inwoner van Sint Willebrord raakte daarbij gewond. De dader is nog voortvluchtig.

In het café troffen agenten omstreeks 22.30 uur een man aan die ten gevolge van vuurwapengebruik ernstig gewond was geraakt. Op het moment van het incident waren enkele tientallen personen in het café aanwezig. De politie heeft de identiteit van deze bezoekers vastgesteld en heeft van een aantal personen een verklaring opgenomen. Rechercheurs van de unit Forensisch Technisch Onderzoek zijn begonnen met een sporenonderzoek. De politie is gestart met een rechercheonderzoek. De dader is nog voortvluchtig.

Een 41-jarige inwoner van Roosendaal werd aangehouden, nadat hij rond 23:30 uur een politieagent met een vuistslag had neergeslagen nabij de afzetting van het incident aan de Bredaseweg. De agent moest zich later behandelen bij de huisartsenpost. De Roosendaler is ingesloten in een politiecel.
Provincie:
Tag(s):