zondag, 6. maart 2011 - 15:24

Man aangereden door brommer en mishandeld

Lelystad

Zaterdagavond rond 22.30 uur is een 36-jarige man uit Lelystad gewond geraakt toen hij door een brommer werd aangereden op de Bosweg. Het slachtoffer viel na de aanrijding op de grond.

Op dat moment zag hij dat de bestuurder van de brommer evenals een andere bestuurder van een brommer op hem afliepen en daarna schopten en sloegen. Het slachtoffer raakte gewond waarna de daders zich snel uit de voeten maakten. Op hun brommer/snorfietsen gingen ze ervandoor reden weg in de richting van het Zuigerplaspark. Recherche Lelystad heeft de zaak in behandeling en is op zoek naar getuigen.

De Lelystedeling was zijn hond aan het uitlaten toen hij werd opgeschrikt door twee brommerrijders zonder verlichting. Direct na het voorval werd 112 gebeld en door meerdere politie-eenheden een zoektocht uitgevoerd naar de daders. In de omgeving werden deze niet meer aangetroffen. Het slachtoffer raakte gewond aan gezicht en buik en zal zich onder doktersbehandeling stellen. Het signalement van de daders is als volgt:

Dader 1
Blanke jongen tussen de 16 en de 18 jaar oud, ongeveer 1.70 m lang met een fors postuur. De jongen had donker kort haar, forse wenkbrauwen en grote pupillen.
Hij droeg een zwarte leren jas tot op de heupen een donkere spijkerbroek en zwarte schoenen.
Hij reed op een fel oranjekleurige brom/snorfiets zonder kappen.

Dader 2
Blanke jongen tussen de 16 en 18 jaar oud, ongeveer 1.90 m lang met een slank postuur en een smal gezicht.
Hij droeg een donker gewatteerde jas met capuchon (parkamodel)
Hij reed op een donkerkleurige scooter.

Uw tip
Heeft u informatie over deze zaak of heeft u voorafgaand aan of na het incident de jongens zien rijden. Geef uw informatie dan door aan recherche Lelystad via: 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
06032011 Lelystad
Provincie:
Tag(s):