zondag, 5. juni 2011 - 9:59

Man dood na ruzie met vriendin in Oss

Oss

Een 54-jarige man uit Oud-Heusden is zaterdagavond om 20.15 uur overleden bij een ruzie in een woning aan de Duivenstraat. 'De man had in die woning ruzie gekregen met zijn vriendin, een 52-jarige vrouw uit Oss', meldt de politie zondag.

Update zondag 13.30 uur
De politie heeft zondagochtend om 09.00 uur in het politiebureau een 25-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn, of in ieder geval aanwezig, bij de dood van de 54-jarige man uit Oud-Heusden van zaterdagavond.

Vriend
De man is een vriend van één van de dochters van de al eerder aangehouden vrouw. De exacte toedracht van het incident is nog steeds niet duidelijk en het onderzoeksteam kan daar geen mededelingen over doen. Het onderzoek wordt onverminderd voortgezet door meerdere rechercheurs.

Eerdere berichtgeving
'De man is bij die ruzie overleden', aldus de politie. De toegesnelde politieagenten en personeel van een ambulance hebben tevergeefs geprobeerd het slachtoffer te reanimeren.

Getuigen
In de woning waren nog vier mensen getuige van de ruzie waaronder twee 16-jarige kinderen van de vrouw. De politie is direct een technisch en tactisch onderzoek gestart.

Vrouw aangehouden
De politie heeft de 52-jarige vrouw aangehouden. Zij is naar het bureau gebracht. De getuigen zijn ook naar het bureau gebracht om een verklaring te geven over wat er precies gebeurd is.
Provincie:
Tag(s):