vrijdag, 11. maart 2011 - 22:11

Man ernstig mishandeld met fietsslot

Amsterdam

In Amsterdam West naast het Nieuwe Meer is donderdagmiddag een man zwaar mishandeld. De man is daarbij ernstig gewond geraakt.

De mishandeling gebeurde op de Riekerlaan. Het slachtoffer reed op een bromfiets langs een man op een kinderbakfiets. De bestuurder van de bakfiets deed een aantal homo-onvriendelijke uitlatingen. Korte tijd later toen het slachtoffer zijn bromfiets parkeerde ontstond een vechtpartij waarbij het slachtoffer meerdere klappen met een zwaar fietsslot kreeg. Hij moest naar een ziekenhuis om zich te laten behandelen en moet nog een operatie ondergaan.

De wijkteamrecherche van het AA-plein is op zoek naar getuigen van deze ernstige mishandeling. Zij zijn met name op zoek naar een vrouw die op de fiets langsreed en naar automobilisten die stopten en het voorval zagen.

De rechercheurs zijn te bereiken via 0900-8844 De politie heeft wel een signalement van de verdacht. Het gaat om een blanke man van ongeveer 35 jaar oud. Hij heeft een donkere forse bos haar en was gekleed in een roodkleurig fleecejack met groene camouflagebroek en droeg een gele grote rugzak. Indien de verdachte zichzelf in dit verhaal herkend, wordt hij dringend verzocht zich te melden
Provincie:
Tag(s):