donderdag, 17. november 2011 - 14:43

Man gewond bij beroving

Enschede

Woensdag 16 november is omstreeks 23.00 uur een echtpaar beroofd. Hierbij is een 69-jarige Enschedeër gewond geraakt. Dit gebeurde op de Oldenzaalsestraat in Enschede. De politie heeft een mogelijke verdachte aangehouden en is op zoek naar getuigen.

Twee onbekende mannen kwamen lopend vanuit het Florapark de Steenweg in en overvielen de 46-jarige man. Hierbij is door de overvallers geschoten, waarbij de 46-jarige gewond is geraakt. De overvallers hebben een geldbedrag buitgemaakt en zijn te voet vertrokken in de richting van de Gladiolenstraat. De 46-jarige man is met onbekend letsel naar een ziekenhuis gebracht. De overvallers droegen donkere jassen met capuchon over het hoofd. Politie Twente is een onderzoek gestart, onder meer wordt een buurtonderzoek gedaan.

De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van deze overval hebben gezien of twee personen hebben zien wegvluchten uit de Steenweg. Ook mensen die tussen woensdag 16 november en donderdagochtend 17 november iets verdachts hebben gezien in (de omgeving van) de Steenweg, worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via het algemene nummer van Politie Twente, recherche Enschede: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):