maandag, 7. maart 2011 - 17:48

Man gewond bij kop-staart aanrijding met tractor

Enschede

Een 25-jarige passagier van een bestelbus is maandagochtend gewond geraakt nadat de bestelbus waarin hij meereed achter op een aanhangwagen van een tractor klapte bij een kettingbotsing in Enschede. Dit heeft de politie maandag laten weten.

Een 32-jarige man uit Gronau reedd maandag rond 11.55 uur op een tractor met aanhanger over de Haaksbergerstraat. Ter hoogte van het Texacotankstation remde de tractorbestuurder af voor een overstekende fietser.

Achter de tractor met aanhanger reed een 25-jarige man uit Enschede in een bestelbus. Deze bestuurder zag te laat dat de tractor afremde en kon zijn bestelbus niet op tijd tot stilstand brengen. Hij botste met de bestelbus achter op de aanhanger.

Bekneld
Hierdoor raakten de 25-jarige bestuurder en zijn 25-jarige passagier bekneld in de bestelbus. Zij werden door de brandweer bevrijd. De 25-jarige passagier werd met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestelbus werd afgesleept.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van Politie Twente heeft onderzoek gedaan naar deze aanrijding. De politie maakt proces-verbaal op.
Provincie:
Tag(s):