woensdag, 14. december 2011 - 12:56

Man gewond na steekincident

Lelystad

Dinsdagavond raakte een 25-jarige man uit Lelystad gewond nadat hij op de Drontermeerstraat door vermoedelijk twee daders werd belaagd en daarbij met een scherp voorwerp is gestoken.

Rond 21.30 uur riep het slachtoffer om hulp bij bewoners aan de Drontermeerstraat die de hulpdiensten alarmeerden. Agenten troffen het slachtoffer aan met een vermoedelijke steekwond en verleenden eerste hulp.

Ambulancepersoneel ontfermden zich over de gewonde man en brachten hem voor medische zorg naar een Amsterdams ziekenhuis. Agenten stelden sporen veilig en richtten een plaats delict in. Specialisten van Technische en Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek verricht. Het is onduidelijk wat er is gebeurd en wie er bij dit steekincident betrokken zijn. Vandaag worden enkele getuigen en het slachtoffer gehoord. In de buurt zal een buurtonderzoek plaatsvinden. De recherche van basiseenheid Lelystad is op zoek naar getuigen die informatie hebben over dit steekincident. Getuigen kunnen zich melden via:0900 – 8844.
Anoniem je informatie doorgeven kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via: 0800 – 7000.
Provincie:
Tag(s):