vrijdag, 30. september 2011 - 20:44

Man in Breda neergestoken voor ogen kinderen

Breda

Bij een steekpartij op het Chasséveld in Breda is vrijdagmiddag, 30 september 2011, een 43-inwoner van Breda gewond geraakt. De politie heeft kort na de steekpartij elders in de stad een 42-jarige Bredanaar en een 17-jarige inwoonster van Breda aangehouden.

Het slachtoffer van de steekpartij wilde rond 13:30 uur met twee kinderen en twee oppaskinderen per fiets het Chasséveld op fietsen. Op dat moment kwam ook de 42-jarige verdachte aanrijden en ontstond er een schermutseling over een verkeersconflict. Daarbij trok de automobilist een mes en stak de fietser neer. De vier kinderen zijn in het bowlingcentrum opgevangen. Daarbij zijn medewerkers van Bureau Slachtofferhulp betrokken.

Er kwamen twee ambulances ter plaatse om de gewonde te behandelen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is geopereerd. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. Hij verkeerd buiten levensgevaar. De recherche is gestart met een onderzoek. Rechercheurs van de unit Forensisch Technisch Onderzoek stellen ter plaatse een sporenonderzoek in.
Provincie:
Tag(s):