zaterdag, 1. januari 2011 - 14:40

Man in zijn hoofd geschoten in Breda

Breda

De politie trof zaterdagmorgen in een woning aan de Van Goorstraat in Breda een ernstig gewonde man aan. 'Hij had een schotwond in zijn hoofd', meldt de politie zaterdag.

De vier aanwezigen in het pand, waaronder de 21-jarige bewoner, werden direct gearresteerd. Het gaat om inwoners uit Breda van 17,19 en 20 jaar. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. Zijn toestand is niet levensbedreigend.

Even na 08.00 uur ontving het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding van een schietincident in een woning aan de Van Goorstraat. Direct spoedden zich de hulpdiensten ter plaatse.

In het pand troffen de agenten een zwaar gewonde man aan. Hij had een schotwond in zijn hoofd. Nadat hem de eerste hulp was verleend is hij met spoed overgebracht naar het Molengracht ziekenhuis in Breda.

Vier in de woning aanwezige Bredanaren, waaronder de bewoner, zijn direct aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid aan poging doodslag/moord. Agenten 'bevroren' de aangetroffen situatie waarna de technische recherche startte met een uitgebreid sporenonderzoek. De politie onderzoekt de toedracht.
Provincie:
Tag(s):