vrijdag, 29. juli 2011 - 23:41

Man lichtgewond na schietpartij in Rotterdam

Rotterdam

Een 23-jarige Rotterdammer is vrijdagavond gewond geraakt bij een schietincident. De politie heeft inmiddels een onderzoek ingesteld.

Rond zeven uur kreeg de politie de melding van een schietincident bij Metrostation Maashaven. Agenten gingen hier direct naartoe.

Getuigen gaven aan dat er geschoten was op een man die in een tramhalte aan de Brielselaan. Het slachtoffer was inmiddels naar een nabijgelegen woonhotel gelopen waar hij in elkaar gezakt is.

Agenten zagen de gewonde man en verleenden eerste hulp. De jongeman is naar een ziekenhuis gebracht. Hier is hij behandeld aan zijn verwondingen. Het 23-jarige Rotterdamse slachtoffer meldde zich nog diezelfde avond op het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Er is direct een grootschalig onderzoek gestart. Hierbij werden politieauto's in de omgeving gewaarschuwd, cameratoezicht werd ingeschakeld en ook de politiehelicopter keek mee. De dader werd niet meer aangetroffen. Het onderzoek naar de toedracht van het schietincident en de identiteit van de schutter wordt voortgezet.
Provincie:
Tag(s):