vrijdag, 21. januari 2011 - 8:04

Man probeert meisje (14) in brandgang te verkrachten in Oss

Oss

De politie is op zoek naar een man die, op zaterdagmiddag 15 januari tussen ongeveer half drie en kwart voor drie, geprobeerd heeft een 14-jarig meisje uit Oss te verkrachten. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Het slachtoffer fietste die zaterdagmiddag in de brandgang tussen de Maria van Bourgondiëstraat en de Philips de Goedestraat, waar ze halverwege haar belager tegenkwam.

Nadat ze noodgedwongen stopte, trok de man haar van haar fiets en gooide hij haar op de grond. Daar probeerde hij haar te verkrachten. Het meisje gilde, verweerde zich en wist uiteindelijk te vluchten.

De man liep weg naar de Maria van Bourgondiëstraat. Het slachtoffer liep met haar fiets naar de Philips de Goedestraat en snelde huis. Haar ouders alarmeerden de politie en hebben aangifte gedaan. 'Het meisje kon een vrij goede beschrijving van de dader geven', meldt de politie.

Signalement:
- Man van ongeveer 20 jaar, vermoedelijk Turks of Marokkaans
- Lengte ongeveer 1.75 a 1.80 meter
- Opvallend grote neus
- Moedervlekje onder zijn mond
- Kort, steil, zwart haar en dikke, zwarte wenkbrauwen
- Geen bril, baard of snor
- Donkere, lange jas en zwarte muts met kort klepje
- Vieze kleding, stonk naar alcohol en sigaretten

De politie is op zoek naar getuigen en mensen die mogelijk informatie hebben die kan leiden tot het bekend worden van de identiteit van de dader. Zij worden dringend opgeroepen zich te melden via het landelijk politienummer 0900-8844 of eventueel anoniem via 'M' op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):