zaterdag, 5. februari 2011 - 15:24

Man steekt vrouw meerdere malen met mes

Zevenbergen

Een 53-jarige vrouw is vrijdagavond in haar woning aan de Reesloot rond 20.20 uur, door een bezoeker die zij zelf binnen gelaten had, meerdere keren met een mes gestoken.

Zij wist weliswaar zwaar gewond toch de buren te bereiken en daar alarm te slaan. Ze werd met een ambulance naar een ziekenhuis in Breda gebracht. De dader, waarvan de identiteit bekend is bij de politie, is nog voortvluchtig.

Hoewel het slachtoffer meerdere ernstige verwondingen heeft, is haar toestand inmiddels stabiel. Ook is zij aanspreekbaar. Zij vertelde de rechercheurs dat ze de dader had binnen gelaten omdat ze hem kent. Hij was aanvankelijk rustig maar gaande het gesprek werd hij kennelijk agressief, eiste geld en stak haar vervolgens enkele keren met een mes. Hij was daarna de woning uitgevlucht, waarna zij naar de buren strompelde.

De technische recherche heeft een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Ook is een buurtonderzoek verricht. De politie richt het onderzoek momenteel op het aanhouden van de verdachte.
Provincie:
Tag(s):