woensdag, 3. augustus 2011 - 12:21

Man zwaar gewond bij schietincident

Groningen

Een 24-jarige man uit Paterswolde is dinsdagavond op de Boerhaavelaan in Groningen zwaar gewond geraakt bij een schietincident.

De politie gaat ervan uit dat het incident in een woning aan de Boerhaavelaan heeft plaatsgevonden. Het slachtoffer wist zelf naar buiten te lopen. Hij zakte vervolgens op een nabijgelegen parkeerterrein in elkaar. De man werd zwaar gewond en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie wist in de omgeving van de woning drie verdachten aan te houden.

Het gaat om een 31-jarige man uit Hoogeveen, een 21-jarige vrouw uit Assen en een 19-jarige man uit Groningen. De verdachten werden in een cel ingesloten. Zij worden vandaag gehoord over hun betrokkenheid bij het schietincident. Daarnaast werden al enkele getuigen gehoord. De politie heeft dezelfde avond sporenonderzoek verricht op straat. Vandaag doet de politie huiszoeking in de betreffende woning aan de Boerhaavelaan. De politie onderzoekt wat de toedracht en de achtergrond van het schietincident is geweest. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.
Provincie:
Tag(s):