vrijdag, 18. maart 2011 - 15:47

Man zwaar mishandeld bij poging beroving in Deventer

Deventer

Een 33-jarige man uit Deventer is vrijdagochtend zwaar mishandeld door een onbekend tweetal op de Singel. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.

De man liep rond 06.30 uur onder de spoorbrug richting het centrum toen vanuit de richting van het Noorderplein een grijze scooter met twee onbekende mannen aan kwam rijden.

De mannen scholden het slachtoffer uit en blokkeerden hem de doorgang op het bruggetje over de gracht. Direct hierna sloeg een van de mannen hem meerdere malen met zijn vuisten hard op zijn gezicht. De andere man begon het slachtoffer hierna meerde malen hard te trappen.

Hierna gooide het tweetal de man van de brug in de onderliggende struiken. De mannen schreeuwden tegen het slachtoffer dat ze geld wilden hebben. Omdat het slachtoffer dit weigerde werd hij, toen hij weer omhoog geklommen was, nog diverse keren geschopt. Hierna zag het slachtoffer kans om te vluchten. De mannen reden hierna weg op de scooter via het park in de richting van de Hoven.

De politie roept getuigen van deze mishandeling op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via Bel-M 0800-7000. De politie is specifiek op zoek naar twee dames waarmee het slachtoffer kort na de mishandeling gesproken heeft.
Provincie:
Tag(s):