donderdag, 25. augustus 2011 - 16:08

Mannen ontfutselen vrouw autosleutels en stelen BMW

Amsterdam

De politie is op zoek naar twee mannen die dinsdagavond 23 augustus rond halfnegen op het Obiplein in Amsterdam-Oost een 29-jarige vrouw hebben beroofd van haar auto.

De vrouw liep op het plein richting haar geparkeerde auto toen ze door het tweetal werd beroofd van haar autosleutels. Bij de worsteling die hierop ontstond raakte zij gewond aan haar been, rug en hand. De daders zijn in de auto van het slachtoffer gevlucht in de richting van Halmaheirastraat. De vrouw is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel.

De politie onderzoekt de beroving en verzoekt eenieder die informatie heeft contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844. Een anonieme tip kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

De signalementen van de mannen zijn als volgt:

Dader 1 is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst, tussen 18 en 20 jaar.
Hij is ongeveer 1.70m lang, heeft een gezet postuur (dikke buik, dik gezicht en dikke nek) en geen gezichtsbeharing. Zij zwarte haar is kort opgeschoren en hij droeg een viezig grijs/wit t-shirt , een donker gekleurde trainingsjas en een donker gekleurde glimmende trainingsbroek.

De tweede dader is vermoedelijk ook van Noord-Afrikaans afkomst, tussen de 18 en 20 jaar en ongeveer 1.70m lang. Hij heeft een normaal postuur, smal gezicht en geen gezichtsbeharing. Hij droeg een zwarte capuchontrui en een lichtgekleurde broek.

Het gestolen voertuig betreft een zwartkleurige BMW 1-serie met het kenteken 39-GLP-6.
Provincie:
Tag(s):