dinsdag, 7. juni 2011 - 17:31 Update: 08-07-2014 0:31

Marinedagen App beschikbaar

Den Helder

In het eerste weekend van juli vinden de Marinedagen plaats. Om de bezoekers alvast digitaal voor te bereiden op hun bezoek aan Den Helder, is een Marinedagen-App ontwikkeld. Deze App biedt iPhone gebruikers, naast nuttige informatie over de Marinedagen, ook een speciale game waarvan de laatste fase op de Marinedagen zelf moet worden gespeeld.

De App biedt smartphone-gebruikers informatie over de Marinedagen zoals details over het programma, deelnemers, bereikbaarheid, demonstraties en muziek. De game voor de iPhone leidt de bezoeker langs vier marinemissies en biedt de kans om na elke missie een bijzondere medaille te verdienen. Wanneer de spelers de game tijdens de Marinedagen afronden, maken ze kans op een unieke maritieme ervaring.

De Marinedagen App is vanaf vandaag te downloaden in de App Store van Apple:
http://itunes.apple.com/nl/app/marinedagen-2011/id440693143?mt=8&ls=1

Andere smartphone-gebruikers kunnen de informatie benaderen via
http://marinedagen.marine.nl.

Het centrale thema van de open dagen van Defensie in 2011 is: ‘Future Operations, de toekomst van de krijgsmacht’. De Koninklijke Marine draagt dit thema uit met de slogan: ‘Voortvarend naar de toekomst’. De toekomstgerichtheid van de Koninklijke Marine, maar ook het huidige optreden, vormt dan ook de rode draad in het aanbod van de Marinedagen. De nieuwe APP is daar een prima aanvulling op.
Categorie:
Tag(s):