zaterdag, 19. maart 2011 - 15:47

Massale vechtpartij bij potje zaalvoetbal

Tilburg

Diverse surveillance eenheden zijn vrijdagavond rond 23.00 uur door de politiemeldkamer naar de sporthal aan de Schietberg gestuurd. Dit in verband met de melding van een massale vechtpartij tussen twee zaalvoetbalteams.

Ter plaatse bleek alles weer rustig te zijn. Er bleek inderdaad gevochten te zijn tussen spelers van een Tilburgs en een Roosendaals zaalvoetbalteam.

Een van de Roosendaalse voetballers zou in de kleedkamer ook nog klappen hebben gehad van de vader van een speler van de tegenpartij. Een andere Roosendaalse speler zou een kopstoot hebben gehad.

Kennelijk ging het er volgens een van de aanwezigen tijdens de wedstrijd al grof aan toe. Er waren volgens deze getuige veel overtredingen gemaakt en ook nagetrapt. De scheidsrechter had enkele rode kaarten gegeven. Na de wedstrijd is er vanaf het veld en in de kantine tussen beide partijen gevochten. Veel betrokkenen hadden de sporthal al verlaten.

De agenten besloten de personalia van alle aanwezigen te noteren. Betrokkenen is geadviseerd eventueel aangifte te doen.
Provincie:
Tag(s):