woensdag, 21. september 2011 - 22:23 Update: 08-07-2014 0:56

Matig Ajax langs amateurs

[ELF-Voetbal] Woensdagavond heeft Ajax zich geplaatst voor de volgende ronde van de KNVB-beker. De amateurs van vv Noordwijk werden in een matige wedstrijd met 1-3 verslagen door de Amsterdammers.

In de eerste helft had Ajax veel balbezit, toch duurde het tot de 37ste minuut voordat er een doelpunt werd gemaakt. Siem de Jong maakte de 0-1 door een prachtig afstandsschot. Basisspeler Dmitri Bulykin maakte in de 56e minuut de beslissende 0-2 met een fraaie lob over de doelman heen. Debutant Lesley de Sa maakte na een uur spelen de 0-3 voor de Amsterdammers.

Na 65 minuten spelen kregen de amateurs van Noordwijk hun eretreffer. Linksback Sijbren Bartlema tikte de bal achter doelman Jasper Cillessen en tekende hiermee voor de eindstand: 1-3.