zondag, 3. juli 2011 - 9:41

Meerdere gewonden bij ongeval in Best

Best

Bij een ongeval met meerdere voertuigen in Best zijn zaterdagavond laat meerdere mensen gewond geraakt. Kort voor middernacht botsten op de Oude Rijksweg vier auto's achter op elkaar.

Twee inzittenden kwamen bekneld te zitten en moesten door de brandweer worden bevrijd. De andere inzittende waren al uit de voertuigen bij aankomst van de hulpdiensten. Enkele van hen klaagden over nek- en rugklachten.

Er kwamen diverse ambulances ter plaatse waaronder ook een ambulance uit Brabant-Noord. Alle betrokkenen zijn ter plaatse nagekeken door het aanwezige ambulancepersoneel waarna de gewonden met ambulances overgebracht zijn naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Omdat juist op dat moment de kermisavond in Best op zijn einde liep trok de inzet van de hulpdiensten veel bekijks van voorbijgangers. Twee van de vier auto's moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf, de andere twee konden hun weg op eigen kracht vervolgen. Waardoor de vier auto's achter op elkaar botsten is nog niet bekend.

Kijk voor alle foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):