zondag, 14. augustus 2011 - 18:12

Meerdere slachtoffers tijdens berovingen op straat

In Echt zijn zaterdagavond twee mannen op straat beroofd. Rond 23.10 uur werden drie mannen die buiten bij een winkel aan de Nieuwe Markt stonden, overvallen door twee mannen die bivakmutsen droegen.

Zaterdagavond zijn een 36-jarige vrouw en haar 13-jarige zoon door twee jongens op straat beroofd toen zij over de Langendaal in Maastricht fietsten. De twee jongens hadden aanvankelijk van alles geroepen naar moeder en zoon, waarna een van de twee jongens op een gegeven ogenblik de zoon een klap verkocht. Ook de moeder werd mishandeld door de twee. De jongens pakten de handtas op van de vrouw die zij had laten vallen en renden vervolgens weg.

Voor een 20-jarige man uit Maastricht liep een poging om een 66-jarige plaatsgenote van haar tas te beroven verkeerd af. Op het Oranjeplein had de man een tas van de fiets van het slachtoffer gegrist en ging ermee aan de haal. Alerte omstanders probeerden de man nog tegen te houden, waarna hij de tas weggooide. Later zag de vrouw de man echter weer lopen op het Koningsplein. Agenten konden de man vervolgens aanhouden.
Provincie:
Tag(s):