maandag, 7. februari 2011 - 16:22

Meisje aangerand, politie zoekt getuigen

Haarlem

In de nacht van zaterdag op zondag werd tussen 02:15 en 03:00 uur een 17-jarig meisje seksueel lastiggevallen door een nog onbekende man.

Het incident speelde zich af in de Berkenrodesteeg. Het meisje liep even de steeg in om een sigaret aan te steken, toen zij plotseling door een man werd vastgepakt en een elleboog in haar gezicht kreeg. De man pleegde hierna onzedelijke handelingen met haar en rende even later weg in de richting van het Spaarne. Het meisje meldde zich daarna bij politiemensen op straat, die haar hebben meegenomen naar het politiebureau. Ze had door de klap een gezwollen gezicht opgelopen.

Rechercheurs van de afdeling Jeugd en Zeden zijn op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident en mogelijk iets kunnen vertellen over de dader. Signalement van deze man: blanke man, ongeveer 1.80 meter lang, 25-30 jaar. Hij had kort bruin/donker haar en droeg een donkere jas met een spijkerbroek. Mensen die iets gezien hebben in de omgeving van de Berkenrodesteeg tussen 02:15 en 03:00 uur op 6 februari, worden verzocht zich te melden bij de afdeling Jeugd en Zeden in Haarlem, via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):