vrijdag, 22. juli 2011 - 21:14

Militair slaat Meppelder bewusteloos

Meppel

Op het Prinsenplein in Meppel zijn in de nacht van donderdag op vrijdag meerdere mensen aangehouden.

Drie mannen, een 24-jarige uit Groningen, een 20-jarige uit Hoogezand en een 21-jarige uit Assen waren betrokken bij een vechtpartij met een 19-jarige inwoner uit Meppel. De 19-jarige was buiten bewustzijn toen de politie ter plaatse was. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De drie mannen zijn overgedragen aan de marechaussee aangezien het militairen betreft.

Ook is tijdens deze aanhouding een 17-jarige inwoner uit Meppel aangehouden. De jongeman hield zich hinderlijk op en wilde de vorderingen van de politie niet opvolgen. Een agente werd tijdens de aanhouding van een 27-jarige man hard in de buik getrapt. Ze is voor observatie naar het ziekenhuis overgebracht en heeft aangifte gedaan.

Later in de nacht vond in een uitgaansgelegenheid aan het Prinsenplein een vechtpartij plaats waarbij een 21-jarige man een bezoeker met een glas tegen het hoofd sloeg. Het slachtoffer raakte hierdoor gewond aan zijn hoofd. De man kon buiten het pand op aanwijzigen van getuigen worden aangehouden en wordt nader verhoord. Het slachtoffer is voor controle naar de huisartsen post gegaan.
Provincie:
Tag(s):