vrijdag, 11. februari 2011 - 17:21

Minister Verhagen bezoekt innovatieve ondernemers Zwolle

Zwolle

Minister Verhagen van Economische zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) brengt maandag 14 februari een werkbezoek aan Zwolle. Dit heeft het ministerie van EL&I vrijdag laten weten.

Hij spreekt met innovatie ondernemers uit de regio over de kansen van het nieuwe bedrijfslevenbeleid van het kabinet.

Innovatieve producten
De ondernemers, verenigd in het ondernemersnetwerk Kennispoort Regio Zwolle, zullen voorbeelden van innovatieve producten laten zien. Zij zullen met minister Verhagen discussiëren over de manieren waarop het midden- en kleinbedrijf kan innoveren.

De bijeenkomst vindt plaats bij verfproducent Van Wijhe Verf BV. Na afloop van het gesprek wordt minister Verhagen rondgeleid door zakenvrouw van het jaar Marlies van Wijhe. Van Wijhe is een familiebedrijf met duurzaamheid en innovatie als speerpunten.

Het kabinet heeft in totaal 1,5 miljard euro beschikbaar gemaakt voor investeringen in negen topsectoren van onze economie. Verder kunnen bedrijven een belastingvoordeel tegemoet zien van circa 500 miljoen euro. Daarvan profiteren vooral kleine, innovatieve ondernemingen, die voorheen de weg kwijt raakten in het woud van ingewikkelde subsidieregelingen.
Provincie:
Tag(s):