maandag, 5. september 2011 - 18:08

Moeders betrokken bij ongevallen; kinderen ongedeerd

Sittard-Geleen

In Sittard-Geleen zijn maandag twee vrouwen met hun voertuig van de weg geraakt. Een van de automobilistes was zwanger, meldt de politie.

Een 24-jarige vrouw uit Munstergeleen raakte maandagochtend gewond toen haar auto door nog onbekende oorzaak van de weg raakte en tegen een boom belandde op de Hasseltsebaan in Sittard. Haar tweejarig dochtertje kwam er met heel lichte verwondingen vanaf en kon snel uit de auto worden gehaald. De vrouw zat bekneld en kon met behulp van de brandweer uit haar situatie worden bevrijd.

‘s Middags vond op het Gelders Eind in Born een eenzijdige aanrijding plaats. Een 30-jarige Poolse vrouw reed in de richting van Nieuwstadt toen zij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor. Volgens getuigen sloeg de auto vervolgens twee keer over de kop en eindigde in een weiland. De vrouw - die acht maanden zwanger was - werd naar het ziekenhuis gebracht met buikpijn klachten. Het driejarig zoontje was erg geschrokken maar leek niet gewond. Hij werd uit voorzorg ook naar het ziekenhuis gebracht.
Provincie:
Tag(s):