donderdag, 9. juni 2011 - 23:54

Mogelijke verkeershinder bij Delta Ride for the Roses

Goes

Op zaterdag 11 juni 2011 wordt weer het fietsevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding de DELTA Ride for the Roses Zeeland georganiseerd. De start en de finish zijn het terrein van de Zeelandhallen.

Ook zijn er op deze dag regio finales van de DELTA Dikke Banden Race bij de Zeelandhallen. Tussen 8.00- 16.00 uur kan het evenement mogelijk enige verkeershinder veroorzaken. De circa 3.000 fietsers rijden echter over de fietspaden en binnenwegen. Op kritieke plaatsen zullen verkeersregelaars staan. De deelnemers kunnen parkeren bij de Zeelandhallen, bij Vd Valk en op het Stationsplein.

Tevens wordt er op deze zaterdag een etappe gereden van de DELTA Tour Zeeland voor profwielrenners. De coureurs vertrekken om 12.00 uur vanaf de Grote Markt te Middelburg en rijden via Tholen naar Goes. In Goes zal evenals vorig jaar rond 17.00 uur op de Nansenbaan voor de panden van Autoschade Baarends en Sterdome worden gefinisht.

Vanaf 14.00 uur is er vanwege de opbouw van het finishparcours vrijwel geen doorgaand verkeer meer mogelijk op de Nansenbaan. Wel blijven de bedrijven tot het moment van het finishen van de renners gewoon bereikbaar. Na 21.00 uur zal de weg weer worden in z’n geheel worden vrijgegeven.
Provincie:
Tag(s):