maandag, 14. november 2011 - 11:45

‘Most Wanted’ 19-jarige man in Flevoland aangehouden

Lelystad

Zaterdagnacht is een 19-jarige man uit Lelystad aangehouden na een korte achtervolging te voet. Het betrof een gezochte veroordeelde die als ‘Most Wanted’ in Flevoland gezocht werd omdat hij nog 272 dagen moet uitzitten. De veroordeelde is ingesloten en inmiddels overgedragen aan Justitie.

In de nacht van vrijdag op zaterdag zagen surveillerende agenten een drietal mannen staan op Kamp. Bij het zien van de politieauto gedroeg één van hen zich vreemd en liep iets te spontaan weg.

Agenten die dit vreemde gedrag direct opviel wilde de man aanspreken maar hij zette het direct op een lopen. Na een korte achtervolging te voet werd de man in een steeg aan Horst aangehouden.

Het bleek de 19-jarige Lelystedeling te zijn die in Flevoland gezocht werd en als nummer 1 stond op de ‘Most Wanted’ lijst van de actie “Kom je zelf of moeten we je komen halen”. De man is zonder vaste woon of verblijfplaats. Hij werd gezocht omdat hij de door een rechter opgelegde (schorsende) voorwaarden had overtreden. De nog openstaande 272 dagen gevangenisstraf moet hij direct uitzitten.
Provincie:
Tag(s):